“EEN WINTERSPROOKJE”

 

Ela vertelt

Muziek, dans en een prachtig décor

Première

 

 

Ela vertelt:

Hee psst….mag ik jullie wat vertellen? Ja? Mijn naam is Ela en ik deed mee met het wintersprookje van Forento.

In het sprookje mocht ik een wens doen, 1 wens! En raad eens wat ik gewenst heb.. Een nieuwe fiets? Nee. Een nieuwe barbie? Nee, ook niet.

Ik heb sneeuw gewenst, en wat er toen gebeurde… De winterkoning was er, de lentekoningin, de zomerkoningin en ook de herfstkoningin. Die 4 maakten ruzie maar gelukkig was Satelitia er ook en zij houdt iedereen rustig. Er was ook hele mooie muziek en een bijzonder vrouwtje met een heel grappig hulpje… En ook de winterelven waren er en opa Winter….

Het was allemaal heel spannend!

En uiteindelijk kreeg ik mijn zin! Het sneeuwde.


 

 

Muziek, dans en een prachtig decor:

Met prachtige muziek van Frank Edam en kleding van Greet Verkleedt werd dit verhaal een echt sprookje. Lara Molenkamp en Vera Glorie hebben, samen met alle andere spelers een prachtig ijsdecor gemaakt. Het stuk werd gespeeld door Maaike Kerssens, Jaap en Marijke Boer, Liesbeth Meijer, Wendela Weel, Vera Glorie, Annemiek Kwanten, Lara Molenkamp, Sandra Noordover en Han Kemperink. Figuranten en dansers en winterelfen ontbraken niet. 


 

 

Première een groot succes!

 

Op 21 december beleefde de Dansende Duinen de première van dit spektakel. Een goed gevulde zaal, kinderen, hun ouders en grootouders genoten van het kleurige feest. En de tweede voorstelling, op tweede kerstdag, deed daar niet voor onder.

 


Terug naar de homepage