Mijn broer is: Sinterklaas

foto`1

Forento en Pancratius


Forento en Pancratius hebben in de laatste weekeinden van november en begin december zes keer met veel succes en plezier de voorstelling "Mijn broer is: Sinterklaas" gespreekd.

Het verhaal?
Wie_en_wat?

Waar, wanneer en Hoe?
Foto's


Het verhaal

Het is een dolle boel in het speelgoedmagazijn van de pietjes. Hilarische gebeurtenissen volgen elkaar op. De pietjes hebben het druk met het uitzoeken van alle cadeautjes als er een dame komt vertellen dat zij haar broer wil bezoeken, en dat is….Sint Nicolaas. De pietjes begrijpen er helemaal niets van. Zij proberen er achter te komen of zij de waarheid spreekt en vragen de geschiedenisleraar mijnheer Waterloo om raad. Ook  komt er  een slonzig type met een koffer die verdacht veel lijkt op de koffer van de dame. Zij beweert dat de koffers verwisselt zijn. Onderhand is grote piet uit zijn broek gescheurd. Het is de laatste broek die nog heel is. Greet Verkleedt moet er aan te pas komen om de broek weer te maken.. Mevrouw Fladder blijkt haar handjes niet zo thuis te kunnen houden. De pietjes lossen alles natuurlijk op en zelfs de broek van grote piet wordt gemaakt. Alhoewel….

Wie en wat

Spelers:     Josta Zijlstra, Wendela Weel, Lara Molenkamp, Anneke Terra, Marit Wullings, Joop Niesten en Greet Juffermans.

Decor:         de mannen van Pacratius

Regie:          Marie Louise Middelhoff

Kleding:         Ook deze voorstelling is weer aangekleed door:

Greet Verkleedt
Waar en wanneer

Hieronder lees je waar en wanneer de voorstellingen gespeeld zijn.

Datum Tijd
Plaats

zaterdag 19 november 15.00
Akersloot
Storeyclub
zondag 20 november

13.00
Castricum
Wier&ga Eten en Drinken
15.30
Castricum
Wier&ga Eten en Drinken
zaterdag 26 november
13.00
Heemskerk
Jansheeren
Zaterdag 3 december
13.30
Heiloo
De Beun


foto's

Terug naar de Homepage