Onder hele hoge bomen


Twee keer traden we op, met trommels, potten en pannen trommelden we het talrijke publiek bij elkaar. We zongen om het hardst het openingslied: onder hele hoge bomen!

 Zaterdag werden een paddestoel en een kabouter opgegeten door een konijn, ontmoette Inge de deurkruk, gingen we op reis naar achter het hek, vertelde een chinese professor hoeveel bomen er waren in het bos. De heks kon de kabouters niet vangen, omdat die zich steeds verstopten achter de boom en de brandnetels prikten vreselijk. Tenslotte speelde we het sprookje van Hans en Grietje.

Zondag beleefden een boom, een vogel en een kabouter een spannend avontuur, zong een mier samen met zijn vriendjes een prachtig lied, zagen we alles over de gevaarlijke reis naar Australie, dreef er een badeend en een zwemband tussen het water van het zwembad. Een professor uit Afrika gaf antwoord op de vraag of kabouters echt bestaan. Tenslotte redde een prins Doornroosje razendsnel uit haar honderdjarige slaap en leefden we allemaal nog lang en gelukkig.

Beide dagen was het prachtig weer, hoewel er wel een regenbui overdreef. Het slotlied blikte terug op alles wat er gebeurd was.

Spelers

 Hiddo Prevo, Inge van Son, Eline Euverman, Martijn Bor, Rob Heldens, KIm Louman, Marie Louise Middelhoff

Foto's


Wie heeft er nog foto's van een van beide voorstellingen?

terug naar boven
terug naar de jubileumpagina
terug naar de startpagina