Grootse plannen voor 2016

Binnenkort gaan de voorbereidingen van start voor nieuwe voorstellingen. Er wordt nog gedacht, gepraat, ontwikkeld, maar er wordt gedacht aan:

De zere neus van Bergerac

We kijken reikhalzend uit naar de start van de repetities van de Zere Neus van Bergerac. Deze vrolijke familievoorstelling van  Arjan Ederveen willen we dit jaar op de planken gaan brengen. Zo mogelijk in het nieuwe Geesterhage. Binnenkort hier meer over deze voorstelling.

Forento Kids

Begin februari starten de repetities weer van Forento Kids. Heleen van Wiechen gaat op de woensdagmiddag aan de slag om in tien repetities een buitenvoorstelling te maken. Van het voorjaar te spelen, hopelijk in de kasteeltuin van Assumburg en de Hof van Kijkuit.

Zin om mee te doen?

Wil je nog mee doen met de Forento Kids (van 7 tot 14 jaar) of met de voorbereiding van de zere neus? Neem contact met ons op via info@forento.nl13 december: Forento Kids traden op met

Oude KoeienEen groep scholieren moet 'verplicht' een bejaardenhuis bezoeken. Dat leidt natuurlijk niet vanzelf tot een leuke middag voor de oudjes en de scholieren.
Na twee keer figureren in een voorstelling werd het tijd dat de Forento-kids zelf de hoofdrol kregen. Onder leiding van Heleen van Wiechen hebben zij een levendige en vrolijke voorstelling in elkaar gezet, waarin ook wat volwassen leden van Forento mogen figureren. Voor de bezoekers van de voorstelling, jong en oud een leuke middag
 Lees er hier meer over!Grote Piet weet het ff niet

Weer vijf mooie voorstellingen
Twee weekeinden lang trok de Sinterklaastoneelploeg van Forento en Pancratius door de regio. Met veel plezier en tot nog groter plezier van honderden kinderen speelden ze in Akersloot, Uitgeest, Castricum, Heiloo en Limmen. Van de voorstelling in Heiloo zijn veel foto's gemaakt. Bekijk ze hier.
    zomer 2015:

"Wij kamperen!"
Op 24 mei was de premiere in de Hof van Kijk Uit. Op 7 juni speelden we in de Kateeltuin van Assumburg. Een grappige voorstelling, een heerlijke omgeving en mooi zonnig weer. Wij hebben genoten, de honderden kinderen en volwassenen ook.
Kijk hier voor meer informatie.
kerst 2014:

Scrooge

zijnde een spookverhaal over Kerstmis

Aan de Dorpsstraat 7, is de winkel "Meubels En Fabels" gevestigd. De bijzondere meubels en andere artikelen, die in deze winkel verkocht worden, vormden het decor voor een bijzondere voorstelling van het kerstverhaal van Dickens. De oude vrek werd er bezocht door drie geesten, die hem duidelijk maken dat hij een andere weg moet inslaan. Forento maakte van dit verhaal in haar beste kersttraditie weer een vrolijke, satirische en ontroerende voorstelling. Lees hier meer over drie druk bezochte voorstellingen.


                             

Forento is een toneelvereniging uit Castricum. U kunt op deze site lezen over de voorstellingen die we gegeven hebben. Er wordt verteld over de geschiedenis van Forento. Hoe we van een forensen-vereniging naar een toneelgroep zijn gegaan.
Meespelen, op de hoogte gehouden worden van komende voorstellingen, vragen: kijk bij "contact"